Vrijwilliger Speelotheek Someren

We hebben een leuke en gezellige groep vrijwilligers gevormd die de uitleen van het speelgoed verzorgt. We komen uit Someren, Asten, Lierop, Someren-Heide en Someren-Eind. Maar ons team is nog niet compleet! Ons ledenaantal blijft groeien en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons uitleen-team.

Heb je zin en tijd voor circa 3 uur vrijwilligerswerk in de maand? En lijkt het je leuk om de inname en uitgifte van ons speelgoed te verzorgen? Loop dan eens bij ons binnen om te kijken of het iets voor je is!

We zitten achterin de bibliotheek, in een aparte ruimte en zijn ook bereikbaar via de parkeerplaats van de Mariaschool & kinderopvang Norlandia. Ons adres is Laan ten Roode 30 in Someren. Via onze website www.speelotheeksomeren.nl kun je meer informatie vinden over de speelotheek.

Iedere vrijwilliger staat gemiddeld 2 keer per maand in de speelotheek. Je kunt per maand je beschikbaarheid opgeven. We zijn open op:

  • Woensdagochtend van 8:45 h tot 10:00 h
  • Woensdagmiddag van 15:00 h tot 16:00 h
  • Vrijdagavond van 18:30 h tot 19:30 h

Heb je nog vragen of wil je graag een keertje proefdraaien? Stuur ons dan een e-mail via ons mailadres: info@speelotheeksomeren.nl.