Speelgoed

Stap in de speelgoedtrein Tjoe-Ke-Tjoek! Steeds weer ander speelgoed in huis voor je (klein)kind?     

Wat zijn de voordelen van speelgoed van de speelotheek?

Er zijn verschillende redenen waarom het lid worden van een speelotheek de moeite waard kan zijn:

Kostenbesparing:

Speelgoed kan duur zijn en kinderen groeien snel uit hun speelgoed. Door lid te worden van een speelotheek kun je geld besparen op de aankoop van nieuw speelgoed, omdat je het speelgoed kunt lenen voor een periode van 3 weken en het dan weer kunt terugbrengen.

Variatie:

Kinderen kunnen zich snel vervelen met hun speelgoed. Door regelmatig nieuw speelgoed te lenen bij de speelotheek, kunnen ze steeds nieuwe dingen ontdekken en uitproberen.

Duurzaamheid:

Door speelgoed te lenen bij de speelotheek, draag je bij aan een duurzamere wereld omdat er minder nieuw speelgoed geproduceerd hoeft te worden.

Sociale aspecten:

Een speelotheek kan ook een ontmoetingsplek zijn voor ouders en kinderen. Het kan een leuke manier zijn om andere gezinnen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Expertise:

In onze speelotheek adviseren onze vrijwilligers je graag over welk speelgoed geschikt is voor de leeftijd van je kind en wat bij hun ontwikkelingsniveau past.

Wat voor speelgoed kun je lenen?

Deze website is nog in de maak, binnenkort kun je hier een impressie zien van wat ons aanbod is. Met de nieuwe start hebben we ook veel nieuwe materialen aangeschaft om zo een duurzaam en gevarieerd aanbod te krijgen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Kom een keer kijken in de speelotheek of klik hier en word lid!